Herplaatsers zijn hot!

En daar is op zich helemaal niets mis mee. Er zijn zoveel honden die via stichtingen of asielen een nieuw huis vinden en het is alleen maar mooi dat steeds meer mensen zich bewust worden van het feit dat hier wel eens een heel geschikt maatje bij kan zitten. Hoewel pups natuurlijk nog altijd enorm populair zijn, realiseert men zich ook dat kleine hondjes snel groot worden en wat dat betreft is de keuze voor een al wat oudere hond die op zoek is naar een nieuw baasje dus helemaal zo gek nog niet. Daarbij kan er vaak meer informatie over bepaalde karaktereigenschappen worden gegeven dan bij pups, waardoor er weloverwogen voor een hond gekozen worden die het beste bij iemands persoonlijke situatie past.

Af en toe gebeurd het dat een, door ons gefokt hondje, door onvoorziene omstandigheden, niet bij hun baasje kunnen blijven. Omdat wij het belangrijk vinden dat deze hondjes alsnog een goed baasje vinden, vragen wij of de hondjes door ons herplaatst kunnen worden. Wij bemiddelen dan tussen de huidige en nieuwe baas, het belang van de hond staat hierin voorop.

Hieronder vindt u eventueel een huidige herplaatser(s) en tevens de honden waar we al een prachtig nieuw mandje voor hebben gevonden. Mocht u meer informatie wensen omtrent een herplaatser, neem gerust contact met ons op.

Babbel, een hele lieve golden retriever dame, is bij ons gebracht omdat haar baasje vanwege het corona virus niet meer voor haar kon zorgen. Wij hebben een heel goed plekje in Groningen gevonden. 
Harry, de Teckel x Jack Russel, is bij ons teruggekomen omdat zijn baasjes vanwege een omstandigheden niet meer voor hem konden zorgen. Harry zag zijn nieuwe baasjes en had meteen een hele goede klik met hen en zij gelukkig ook met hem. Hij heeft zijn verdiende warme mand gevonden.
​​​​​​​
Voor Nerva, de Anatolische herder, hebben we een warm plekje gevonden, Els zal heel goed voor hem zorgen.  
Loena is geplaatst en slijt haar dagen in Winterswijk, bij haar nieuwe actieve baas en zijn Amerikaanse Bull, een perfecte match. 
Rico, de Teckel x Jack Russel, had een hele goede klik met een ouder echtpaar en zij gelukkig ook met hem. Hij heeft zijn verdiende warme mand gevonden.
Voor onze stoere Chihuahua reutje, Rambo hebben we een lief gezinnetje. Hij had meteen een superklik met hen, dit maakt onze job zo leuk.
​​​​​​​Rebel, zo heet deze Duitse Herder, hij heeft een plekje gevonden bij dierenvriend, de heer Jansson. Lekker leven tussen 23 andere dieren.
Mupke had een match met mej. Reurink, hij slijt zijn dagen in Den Haag met haar.
De glimlach bij Bram staat nog steeds op zijn snoet, hij heeft een plekje gevonden bij Ton. Hij heeft het prima naar zijn zin.
Mila, deze intelligente dame heeft haar plekkie gevonden, ze mag lekker mee als haar bazin met paard en wagen gaat rijden. Super plekje voor haar gevonden.
Voor lieve Luna hebben we een nieuw huisje in Belgie gevonden, Luna was meteen dol op zijn nieuwe baasjes Romy en Jim.
image-356459-IMG_1566-c9f0f.JPG
Voor Dapper, de lieve en actieve dwergpincher x Chihuahua hebben we een jong gezin gevonden waar hij erg blij van werd.
Voor vrolijke Ivy (ze heet nu Dirkie) hebben we een heerlijk huisje gevonden in het mooie Groningen, samen met Lenie gaat ze een geweldig leven tegemoet, samen in de velden en de bossen.
Max de knappe en superlieve Rhodesian Ridgeback, hij was erg in trek bij het publiek, enorm veel reacties hebben wij gehad. We hebben voor hem de beste plek gevonden op het mooie eiland Texel, samen met zijn nieuwe baas Ivon struint hij de stranden af.
Dit is Sammy, onze kruising boomer x kooiker. Wij hebben voor Sammy een heel leuk gezin gevonden waar ze lekker wordt verwend.
Dit is Diesel, de lieve labrador pubber, hij was onze eerste herplaatser. We hebben voor hem een heel leuk gezin gevonden in Ermelo.